BestMusic.ro » Pharrell Williams » Robin Thicke si Pharrell nu sunt de acord cu decizia judecatorului si vor face recurs 

Robin Thicke si Pharrell nu sunt de acord cu decizia judecatorului si vor face recurs 


Avocatul celor doi artisti a declarat ca acest recurs "este o datorie morala fata de toti compozitorii din lume".

Copiii artistului Marvin Gaye i-au dat in judecata pe cei Pharrell Williams si Robin Thicke acuzandu-i ca au "furat" piesa tatalui lor in momentul in care au compus "Blurred Lines". Marti, un juriu din Statele Unite a decis ca ce doi trebuie sa plateasca peste 7 milioane de dolari familiei lui Gaye, intrucat i-au copiat piesa.

Avocatul celor doi, Howard E. King a declarat: "Datoram asta tuturor compozitorilor din intreaga lume. Vom apela la toate masurile legale pentru a fi siguri ca verdictul nu va ramane acesta. Doar pentru ca opt oameni au spus ca cele doua piese sunt asemanatoare, nu inseamna ca este adevarat. Sunt de parere ca este o decizie oribila care va afecta sau nu caselor de productie in procesul de a crea muzica noua".

Pharrell si Thicke au castigat peste 5 milioane de dolari fiecare datorita piesei "Blurred Lines" care s-a vandut in peste 1 milion de exemplare in Marea Britanie, fiind desemnata cea mai bine vanduta piesa a anului 2013.
Mai multe stiri despre: plagiat  scandaluri  acuzatii plagiat  procese vedete 
Publicat pe 12 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram