BestMusic.ro » Pharrell Williams » Robin Thicke si Pharrell au pierdut procesul cu familia lui Marvin Gaye 

Robin Thicke si Pharrell au pierdut procesul cu familia lui Marvin Gaye 


Dupa o drama legala care a durat cateva luni, verdictul a fost unul total neasteptat: Robin Thicke si Pharrell sunt nevoiti sa plateasca familiei lui Marvin Gaye suma de 7,2 milioane de dolari.

Avocatul familiei a spus pentru Rolling Stone ca va incerca sa blocheze toate veniturie urmatoare pe care le va avea piesa 'Blurred Lines" pana cand cei doi isi vor achita datoria.

Potrivit celor implicati in desfasurarea procesului, Robin Thicke a "furat" hit-ul "Got To Give It Up" al lui Marvin Gaye, in momentul in care el si Pharrell Williams au compus piesa "Burred Lines".

Cei doi se vad acum fortati sa plateasca familiei Gaye suma de 7,2 milioane de dolari.

"In timp ce respectam decizia curtii, ne declaram foarte dezamagiti de modul in care au fost privite lucrurile, deoarece s-a adus un prejudiciu de imagine muzicii si creativitatii. "Blurred Lines" a fost creata de mintile si sufletele lui Pharrell, Robin si T.I. Nu a fost furata de la nimeni altcineva. Vom reconsidera decizia si vom lua masuri, asa ca veti auzi de noi in curand.", au spus intr-o declaratie comuna cei doi.
Mai multe stiri despre: scandaluri  acuzatii plagiat  procese vedete 
Publicat pe 11 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram