BestMusic.ro » Pharrell Williams » S-au aflat noi informatii in timpul procesului dintre familia lui Marvin Gaye, Robin Thicke si Pharrell

S-au aflat noi informatii in timpul procesului dintre familia lui Marvin Gaye, Robin Thicke si Pharrell


Se pare ca Robin Thicke si Pharrell Williams au devenit milionari in lire sterline cu piesa "Blurred Lines". Hit-ul a avut castiguri in valoare de peste 10 milioane de lire sterline. Informatia care a dezvaluit castigurile celor doi artisti a fost facuta publica, fiind parte din procesul dintre familia lui Marvin Gaye si cei doi artisti.

Familia lui Marvin Gaye cere daune in valoare de 40 de milioane de dolari si ii acuza de plagiat, facand referire la asemanarea dintre "Blurred Lines" si hit-ul "Got To Give It Up" din 1977.

Potrivit The Guardian, piesa a avut un profit in valoare de 16.675,690 de dolari. De aceea, familia lui Gaye sustine ca daunele cerute insumeaza doar 50% din totalul castigurilor. In timpul procesului Thicke a cantat piese care apartin U2, Bob Marley sau The Beatles pentru a demonstra faptul ca multe piese se aseamana intre ele, fara a fi copiate.

Procesul in care sunt implicate cele doua parti se va sfarsi pe 6 martie.
Mai multe stiri despre: scandaluri  procese 
Publicat pe 04 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram