BestMusic.ro » Phaser » Phaser au  revenit cu single-ul "Pana Vine Dimineata"

Phaser au  revenit cu single-ul "Pana Vine Dimineata"

Phaser au  revenit cu single-ul "Pana Vine Dimineata"

Trupa Phaser revine cu single-ul "Pana vine dimineata", o piesa in care o poveste de dragoste se contureaza in atmosfera nebuna a unei petreceri pe plaja.

"De multe ori povestile de dragoste incep in situatii inedite. Poate e un cliseu, dar iubim chefurile care tin pana dimineata, mai ales cand se intampla pe plaja si se termina cu un rasarit superb in largul marii", declara membrii trupei.

Videoclipul a fost conceput de membrii trupei si a fost creat impreuna cu Sebastian MARU Films din Timisoara. Este o noua colaborare intre echipa de productie video si trupa, dupa videoclipurile lansate deja pentru single-urile "Calatori" si "Ma aprinzi". Filmarile pentru videoclip au fost realizate in mai multe locatii, atat pe litoral, cat si in Timisoara.

"Multumim celor de la Fratelli Timisoara care ne-au pus la dispozitie terasa de vara By The River si multumim tuturor prietenilor nostri care au participat la filmari, mai ales actorilor principali Horea Bite si Jacqueline Bugilan", au mai adaugat cei de la Phaser.

Muzica si versurile sunt scrise de membrii trupei, iar productia si masterizarea au fost efectuate la Studio66 impreuna cu George Hora.

In toamna anului trecut, Phaser a inceput colaborarea cu MediaPro Music si Universal Music Romania, "Pana vine dimineata" fiind al treilea single lansat in aceasta formula, dupa "Alerg" si "Calatori". La inceputul anului, trupa a realizat si versiuni live ale unor piese proprii in cadrul ULive Session. Din componenta trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Barzeianu (chitara), Lucian Oprisan (clape) si Arnold Birta (tobe).
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 18 Iulie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu