BestMusic.ro » Phelipe » Biografie Phelipe

Biografie Phelipe

Phelipe

Phelipe, pe numele din buletin Filip Aurel, este un cantaret de muzica dance si producator, nascut pe data de 14 februarie 1985, in Harsova, judetul Constanta.

Prima sa activitate artistica a inceput in anul 2001, an in care a infiintat o trupa de breakdance. Trei ani mai tarziu, in 2004, Phelipe a fost cooptat intr-un boyband (Be One) alaturi de care a scos un album.

In vara lui 2005, Phelipe s-a alaturat echipei de producatori Urban Records. In acest fel l-a cunoscut pe Connect-r. Cei doi infiinteaza dupa aproape 2 ani propria echipa de productie ce poarta numele de Soul Sistem.

In martie 2009, Phelipe a lansat videoclipul melodiei `I wanna be I`, un videoclip inedit in care-l putem vedea in diferite ipostaze (de la Michael Jackson pana la Timbaland). In clip isi fac aparitia artisti ca Dj Sava, regizorul Florin Botea, Cristi Stanciu, Emil Lassaria, dar si Connect-r.

Impreuna cu trupa Perpetuum, Phelipe formeaza o noua echipa de productie: `P & P Production`.

Vara anului 2009 ii va aduce lui Phelipe o colaborare cu Dj Rynno & Sylvia, piesa `Breathe again` bucurandu-se de succes in randul fanilor.

Nu dupa mult timp revine in atentia publicului cu piesa `Reason for love`, realizata in colaborare cu Nick Kamarera. Piesa se bucura de succes avand parte de difuzari pe cele mai cunoscute radiouri din Romania si in scurt timp ocupa primele locuri in topurile muzicale.

Incurajat de succesul melodiei `Reason for love`, Phelipe a decis sa lanseze un nou single `One` melodie ce incet, incet va deveni un hit de proportii.

Phelipe a compus pentru artisti ca: Cristina Rus, Delia,Perpetuum,Connect-r,Flamingo Boys,Diana(Anca Florescu),Dj Rynno & Sylvia, Alin Vaduva, Nick Kamarera…etc.

De-a lungul timpului a avut colaborari cu artisti importanti din industria muzicala romaneasca precum: Alb Negru, Dj Rynno & Sylvia, Loredana Groza, Dj Emil Lassaria ,Nick Kamarera,Perpetuum, Connect-R.

Cel mai nou single lansat de Phelipe se intituleaza 'Gitana' si este promovat u ajutorul frumoasei Roxana Ionescu.