BestMusic.ro » Pitbull » Rock N' Gol pe muzica lui David Bisbal si a lui Pitbull

Rock N' Gol pe muzica lui David Bisbal si a lui Pitbull


David Bisbal si Pitbull sunt doar cativa dintre artistii de prima clasa pe care postul MTV Tr3s i-a selectionat in vederea animarii unui meci amical vedete vs. oameni obisnuiti.

Initiativa a plecat de la ideea combinarii fotbalului cu muzica. Campionatul Mondial de Fotbal 2010 bate la usa, asa ca MTV Tr3s, impreuna cu o companie de telefonie mobila, s-a gandit sa organizeze un eveniment care sa promoveaze participarea Spaniei la Mondiale.

Zilele acestea se desfasoara castinguri pentru selectionarea persoanelor care vor sa faca parte din echipa oamenilor obisnuiti.

Din tabara opusa vor face parte fostii jucatori de fotbal Marcelo Balboa, Brandi Chastain, Tony Meola si Tab Ramos.

Si cum la un meci bun trebuie sa asculti o muzica buna, organizatorii i-au cooptat pe David Bisbal, Pitbull, Michelle Rodriguez si Carlos Mencia pentru a intretine atmosfera.

Printre celelalte vedete care vor participa la evenimentul Rock N’ Gol se numara actorii Jesse Garcia, Walter Perez si cantaretele Jenni Rivera si Debi Nova.

Rock N' Gol va avea loc pe 3 iunie 2010.
Mai multe stiri despre: Campionatul Mondial de Fotbal 2010  Pitbull  rock n gol  meci de fotbal 
Publicat pe 19 Martie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram