BestMusic.ro » Platonic Band » Workshopuri de inregistrari si tehnica vocala moderna cu instructorii Music Academy

Workshopuri de inregistrari si tehnica vocala moderna cu instructorii Music Academy

Workshopuri de inregistrari si tehnica vocala moderna cu instructorii Music Academy

Pe 28 si 29 aprilie, Institutul SAE Bucuresti impreuna cu studioul de inregistrari Ines Sunet & Video, organizeaza 2 zile de workshop cu tema Recording. Workshopul va fi sustinut de inginerul de sunet Cristi Dobrica si de membrii Platonic Band: Nicu Patoi – chitara & Adrian Ciuplea – bas (Music Academy), Berti Barbera – percutie si Razvan Lupu "Lapi”– tobe.

Workshopul se desfasoara in ambele zile intre 11:00 si 20:00 la Studioul Ines Sunet & Video din Bucuresti. Mai multe detalii aici

Daca esti vocalist, actor sau vrei sa fii sigur ca atunci cand vorbesti vei primi toata atentia, Mira Botocan (Music Academy) si Manuela Jacobs, fondatoarele ciclului de workshopuri de tehnica vocala moderna "Feel, Dare, Sing!" te asteapta in Bucuresti in perioada 30 aprilie - 8 mai sa te inscrii la workshopul "Live Vocal Sessions". Pentru inscrieri, detalii legate de programul workshopului si taxa de participare, contactati feeldaresing[at]gmail[dot]com sau aruncati o privire aici.

Music Academy este prima scoala de muzica online din Romania, avand in echipa sa de instructori nume precum Nicu Patoi (Stefan Banica Jr., Platonic Band), Adrian Ciuplea (Vita de Vie, Platonic Band, Steve Vai, Mozart Rocks!), Cezar Popescu (Vita de Vie, Days of Confusion, Domination, Redrum, Mozart Rocks!), Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination, Redrum, Mozart Rocks!) sau Mira Botocan (artist solo si instructor de tehnica vocala moderna in cadrul workshopurilor "Feel, Dare, Sing").

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu noutatile despre cursurile pe care Music Academy ti le pune la dispozitie, da un 'Like' paginii de Facebook sau acceseaza siteul oficial.
Mai multe stiri despre: workshop 
Publicat pe 25 Aprilie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram