BestMusic.ro » Play&Win » Biografie Play&Win

Biografie Play&Win

Play&Win

Play & Win este un grup de producatori romani, cunoscuti mai ales datorita colaborarii de lunga durata cu cea mai titrata artista in lume, Inna.

Play & win inseamna Radu Bolfea (n. 9 decembrie 1984), Marcel 'Marcy' Botezan (n. 14 aprilie 1985) si Sebastian Barac (n. 15 aprilie 1985).

Cei trei producatori vin tocmai din Alba Iulia. La 17 ani au parasit orasul lor natal hotarati sa isi urmeze visul, acela de a compune pentru cele mai in voga trupe din Romania.

Drumul catre succes nu a fost atat de usor pe cat se asteptau dar munca lor a dat roade ceva mai tarziu, insa muzica a fost cea care i-a tinut impreuna atatia ani.

Sebi si Radu se cunosc de la varsta de 3 ani. Lui Radu ii place sa spuna ca il cunoaste pe Sebi de cand se cunoaste pe sine. Marcy a aparut putin mai tarziu. Sebi si Radu obisnuiau la inceput sa mearga in parcul din Alba-Iulia unde cantau la chitara, de mici au fost pasionati de muzica.

Atat de mult au fost atrasi de ea incat si-au cumparat o clapa, un microfon si doua casetofoane pentru a trage de pe unul pe celalalt. Asa usor usor au reusit sa cumpere un calculator si au inceput sa faca muzica dupa care a aparut si Marcy.

Sebi a plecat in Bucuresti a urmat Facultatea Hyperion, Sectia Actorie. A inceput sa lucreze la un studio in Comuna Rosu in apropiere de Bucuresti. Intre timp Radu si Marcy au venit in Bucuresti dupa terminarea liceului dar lucrau la un alt studio pana intr-o zi cand l-au cunoscut pe Viorel Sipos (3SE).

Au discutat si a ramas ca Radu si Marcy sa se mute la Constanta sa lucreze la studioul lui Viorel, WIN PRODUCTION iar Sebi s-a hotarat sa ramana in Bucuresti pana cand a terminat anul 2 de facultate dupa care s-a mutat si el in Constanta si asa usor usor au inceput sa evolueze in formula de 3.

Lovitura au dat-o cu albumul `S.O.S` al baietiilor de la Akcent, cu bine cunoscutul hit international `Kylie`. Au avut o gramada de productii muzicale pentru aproape toate trupele cunoscute de pe piata muzicala romaneasca. Astfel echipa formata din acesti 3 baieti talentati a inceput sa prospere foarte mult, asta si datorita intelegerii foarte bune care exista intre ei.

A urmat randul celor de la Activ sa vina la baieti pentru o colaborare din care s-au nascut hiturile `Superstar` si `Lucruri simple` plus inca doua piese `Dor` si `Heaven`. Apoi `Alaturi de ingeri` a celor de la 3SE, `Oare unde esti` semnata Sistem, Andra cu `We go crazy` si multi multi altii.

Play & Win au dat lovitura cu hitul lor Ya BB, votat hitul verii 2011.