BestMusic.ro » P.O.D. » Warner Music Group ofera muzica gratis

Warner Music Group ofera muzica gratis


Casele importante de discuri au dus pana in prezent o lupta continua de a opri fanii sa asculte muzica fara sa plateasca pentru ea. Acum, cei de la Warner Music Group au semnat un contract cu site-ul Lala.com, lucru ce va permite oricui sa asculte muzica ce si-o doreste gratis, informeaza New York Times.

Lala.com va anunta cel mai probabil astazi (5 iunie 2007) ca va face majoritatea albumelor Warner Music disponibile pentru streaming audio, fara a putea fi insa download-ate. Desi utilizatorii nu vor plati nimic pentru piesele ascultate, Lala.com va plati celor de la Warner o anumita suma pentru fiecare cantec accesat.

Site-ul, care permite utilizatorilor sa faca schimb de CD-uri pentru doar un dolar, spera ca va face bani din vanzarile de muzica ulterioare, atat in Format CD, cat si digital. Bill Nguyen, directorul companiei ce detine pagina web, a declarat ca este increzator in faptul ca iubitorii de muzica isi vor dori sa detina un anumit album, chiar daca vor putea sa il asculte gratis. Un oficial Warner a mentionat: `Oamenii cumpara muzica favorita deoarece le place sa simta ca detin o particica din ea`.

Printre artistii care se afla sub egida prestigiosului grup Warner se afla Bjork, P.O.D., P. Diddy , The Doors sau Nickelback.

mihai miron, bestmusic
Publicat pe 05 Iunie 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram