BestMusic.ro » Poesis » Poesis revine cu Babilon

Poesis revine cu Babilon


Poesis lanseaza luni, 5 noiembrie, primul album din ultimii 11 ani intitulat `Babilon`. Cel mai recent disc scos pe piata de formatie a fost `Cantec soptit` in 1996, dupa care Eugen Baboi a plecat in Canada.

Babilon este un album al calatoriilor prin timp, prin spatiu, prin constiinte, conform A&A Records. In piesa care da titlul albumului, autorii au vrut sa aduca `o critica a confuziei, usor de gasit in orice societate moderna, dar parca a prostiei si a lacomiei mai cu seama, in forma pe care a luat-o capitalismul din Europa estica`.

Grafica cd-ului a fost realizata de Alexandru Andries dupa cateva fotografii ale lui Dinu Lazar.

La inregistrarile de studio au participat, pe langa membrii Poesis (Marius Batu, Eugen Baboi) si Alexandru Andries, pian si pian electric, Mugurel Vrabete la bass si Victor Panfilov.

Albumul Babilon este rodul unui intreg an de activitati intense, care, pe langa efortul de creatie, au cuprins runde succesive de inregistrari, atat in Real Sound Studio din Bucuresti, cat si in studioul Joli Fou Recordings din Calgary.

Bestmusic
Publicat pe 02 Noiembrie 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram