BestMusic.ro » Praetor » Exclusiv: Praetor - Cand O Vrei (audio)

Exclusiv: Praetor - Cand O Vrei (audio)

Exclusiv: Praetor - Cand O Vrei (audio)

Praetor lanseaza astazi, in exclusivitate pe Bestmusic.ro, noul single "Cand o vrei". Piesa este disponibila la ascultare si la download in mod gratuit si anticipeaza cel de-al doilea album solo Praetor, "Restul pastreaza restul".

Noul album urmeaza a fi lansat sambata, 26 noiembrie, la Atelierul de Productie si va fi disponibil la download de duminica, 27 noiembrie, exclusiv pe bestmusic.ro.

Descarca gratuit Praetor - Cand O Vrei aici

"Cand o vrei" este despre pentru barbatii care vor ceea ce nu pot avea, cei care au dar nu pot pastra, pentru femeile care rup mintile barbatilor la orice varsta. Este, dupa spusele lui Praetor, "despre o greseala pe care o facem noi barbatii des: esti pe strada, la un bar, un club, un pub, in parc, in metrou, autobuz, tramvai, in masina si o vezi pe ea. Si nu poti sa te uiti la ea fara sa iti spui 'mmmmmmmm'…"

Numele lui Praetor este strans legat de cel al trupei Veritasaga, una din cele mai cunoscute si apreciate trupe de hip hop de la noi din tara. Veritasaga a lansat doua albume - "Punct si de la capat" (2003) si "Cu alti ochi" (2007), urmate in 2010 de primul material solo Praetor, "Nomad".

"Restul pastreaza restul", noul album, marcheaza o noua etapa pentru Praetor, surprinzand noi tematici, atat la nivel de versuri, cat si de sound. Albumul include 15 piese produse de DJ Undoo, Antobeats, Keri, M.T.C. si Kajmir Royale (US), precum si colaborari cu Criss Blaziny, J. Yolo, Drei Ros, Vescan, Redstarr (FR), Rimshout (SW), River (AUS).

Show de lansare a albumului va include primul concert Veritasaga dupa o absenta de 2 ani si un party cu TONY ANTHEM & AXL ENDER, PSYCHOFREUD, Dj Snow, Lady Raizah, Dj Undoo, Jo.E, Freqax, Unlocka, Chesarion & Ras.T.

Praetor - Cand O Vrei


Mai multe stiri despre: lansari singleuri  muzica 2011  singleuri 2011 
Publicat pe 22 Noiembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram