BestMusic.ro » Prince » Prince este dat in judecata

Prince este dat in judecata


Potrivit The Hollywood Reporter, Prince ar putea sa fie pus in pozitia de a se apara intr-un proces deschis impotriva lui. El este acuzat de faptul ca a distrubuit gratuit un album al unei foste concurente la The Voice, Judith Hill, la inceputul saptamanii trecute, fara a avea autorizatie.

Prince a trimis un email la inceputul saptamanii trecute care includea un link de unde putea fi descarcat gratuit albumul lui Judith Hill si mesajul : "Va rog sa petreceti ceva timp cu aceasta muzica si apoi o puteti imparti cu persoana pe care o iubiti".

Jolene Cherry, cautatoarea de talente care pretinde ca a descoperit-o pe Lady Gaga, arata cu degetul catre Prince, spunand ca a incalcat niste prevederi contractuale cu Sony si The Cherry Party. Ea mai spune si ca acest lucru va avea un impact negativ asupra succesului albumului, prin lansarea gratuita in format digital.

Judith Hill a aparut la The Voice in 2013 si a sustinut ca Cherry a facut un parteneriat cu Sony pentru a semna un contract pentru lansarea a patru albume. Se pare ca ei au auzit zvonurile conform carora Judith s-a intalnit cu Prince pentru a lucra impreuna, dar a fost avertizata la inceputul acestei luni. Avertismentul a venit putin cam tarziu, intrucat ea deja avea compus un material cu el care incude 11 piese.

"The Cherry Party a primit informatia si crede, ca in ciuda avertismentelor, Hill si Prince au ingnorat aceste mesaje si nu numai ca u terminat acest material, ci si au cantat aceste piese pentru un grup de reporteri inainte de a-l lansa gratuit in format digital", scrie in descrierea procesului deschis.

Cherry isi doreste sa primeasca daune pentru ca a devenit "imposibil di punct de vedere finainciar petnru ei sa mai lanseze vreodata "albumul de debut" al lui Hill...sau piesele inregistrate de Hill cu Cherry Party".
Mai multe stiri despre: scandaluri  procese  procese vedete 
Publicat pe 30 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram