BestMusic.ro » Proconsul » Test: Stii totul despre Proconsul?

Test: Stii totul despre Proconsul?


Proconsul este una dintre trupele-etalon pe scena pop-rock romaneasca, una dintre trupele care n-au coborat niciodata stacheta si ne-au oferit mereu muzica de calitate si videoclipuri pe masura.

In cei 14 ani de activitate, Proconsul au lansat 9 albume, au dat numeroase interviuri si aparitii la radio si TV, au avut concerte in toata tara si au parcurs mii de kilometri. In 2012 au depasit granitele tarii si au inceput sa sustina concerte si in strainatate.

In plus, pe 4 octombrie, Sprint Media Group si Bestmusic.ro te invita la Hard Rock sa asculti live hituri precum "Cerul”, "Povestea Noastra”, "Tu”,”Calatorul”, "Pentru tine” sau "De la rusi vine ploaia”, dar si alte piese de pe cele noua albume ale trupei, lansate in peste 13 ani de cariera muzicala.

Biletele la concert pt fi procurate dupa cum urmeaza:
- Online, pe www.iabilet.ro : 50 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe : 60 lei - bilet cu loc la masa sau 100 lei - bilet VIP;
- De luni, 24 septembrie, prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Cumpara bilete la Proconsul

Piesa ca "Cerul" si "Mi-ai luat inima" s-au aflat mult timp pe buzele tuturor romanilor, dar Proconsul inseamna mai mult de atat. Hai sa vedem cat de multe stii despre Proconsul! STAAAAAAAART!

Fa testul aici: Stii totul despre Proconsul?
Mai multe stiri despre: teste  quizuri  teste bestmusic 
Publicat pe 27 Septembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram