BestMusic.ro » Puya » Puya a vorbit despre decesul fratelui sau: "E tot timpul cu mine"

Puya a vorbit despre decesul fratelui sau: "E tot timpul cu mine"


Pe cand se afla la Bacau, la gala de decernare a premiilor Romanian Top Hits 2012, Puya a acordat un interviu postului de televiziune Kanal D in care a vorbit pentru prima data public despre decesul fratelui sau.

Alexandru Gardescu a murit in luna martie a acestui an, in Italia, acolo unde locuia. Cauza principala a decesului a fost consumul de droguri. Episodul acesta din viata lui l-a ajutat pe Puya sa aprecieze mai mult valoarea familiei. Alex ramane in amintirea artistului: "Fratele meu e tot timpul cu mine" a spus solistul. "Mi-am dat seama ca sunt momente pe care in viteza vietii uiti sa le petreci cu familia: te intalnesti rar cu mama, te intalnesti rar cu fratii, si uite ca se intampla sa dispara asa".

Puya regreta ca nu a avut o relatie mai stransa cu fratele sau in ultima perioada a vietii acestuia: "Dand filmul in spate, mi-a parut rau de momentele pe care nu le-am petrecut impreuna"

Moartea fratelui a coincis pentru Puya cu lansarea unei piese"Nimic nu e nou", asa ca i-a dedicat-o lui Alex. "Intamplarea a facut sa fi filmat videoclipul piesei cu cateva zile inainte ca tragedia sa se intample, si atunci i-am dedicat piesa lui. Intamplarea a facut ca majoritatea versurilor sa se potriveasca cu situatia, dar n-am vrut sa fac piese despre chestia asta, pentru ca nu vreau sa exploatez comercial chestia asta".

Puya a mai declarat pentru Kanal D ca sotia lui a nascut din nou, asa ca este fericitul tata a doua fetite. Acum are familia lui si asta l-a schimbat complet pe rapper-ul dur din Salajan. Dragos este acum mult mai responsabil si mai preocupat de viitorul fiicelor sale.

Puya - Nimic nu e nou (videoclip)

Sursa: Kanal D
Mai multe stiri despre: decese 2012 
Publicat pe 13 August 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram