BestMusic.ro » Puya » Mugur Isarescu: Putem sa-i dam dreptate lui Puya

Mugur Isarescu: Putem sa-i dam dreptate lui Puya


Daca sunteti printre cei neinitiati intr-ale discutiilor despre economia nationala si vreti sa schimati asta, puteti incepe prin a asculta cu atentie versurile hitului "Baga Bani" a lui Puya. Avem ok-ul lui Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, care a spui ca ii putem da dreptate rapperului ce explica foarte concis dilema intre economisire si consum.

"Cand ai miloane, esti cel mai tare, Insa asta nu e tot, Cand sufletu-ti rade, nu-ti trebuie multe, Banii stii nu stau pe loc, Faci milioane, Esti cel mai tare, Trebuie sa si traiesti, Decat sa stai sa-i strangi, Mai bine sa ii cheltuiesti", sunt versurile din melodie citate de un jurnalist care a intrebat cum vede banca centrala dilema intre consum, optiunea actuala a Guvernului si a BNR, si economisire, cea din urma constituind baza interna de investitii.

Ziaristul a explicat ca a ales aceasta intrebare pentru a-l ajuta pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, sa-si duca mai usor mesajul peste zidurile BNR.

"Pe aceasta tema a raportului intre economisire si consum s-au luat si premii Nobel, intr-o maniera de multe ori conflictuala, asa cum se intampla in economie: unul a spus ceva si a luat premiul Nobel si celalalt a spus exact pe dos si a luat premiul Nobel. Noi putem sa-i dam crezare si dreptate lui Puya, sau cum ati spus dumneavostra, nu stiam ca-l cheama asa pe cel care canta, Puya parca i-ati spus, da? Cand m-am referit, daca este sa fiu precis, ca nu vrem sa apasam prea mult pe aceasta pedala, am spus ca nu vrem sa descurajam foarte tare economisirea", a explicat guvernatorul Mugur Isarescu.

Deci, ascultati cu atentie:

Sursa: Realitatea
Mai multe stiri despre: inedit 
Publicat pe 07 Februarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram