BestMusic.ro » Puya » Puya, tarat pe jos de catre Cabral (video)

Puya, tarat pe jos de catre Cabral (video)


Puya si Cabral au pornit de la un joc amical pe consola, pe canapea in sufragerie. Numai ca lucrurile s-au precipitat atunci cand au ajuns la ultimul dintre chipsurile din castron - asa a inceput o altercatie care s-a lasat cu Puya tarat pe jos prin camera si un duel verbal plin de amenintari. Acesta este scenariul dintr-o reclama la chipsuri in care apar cei doi.

Cabral a publicat pe site-ul sau un text in care povesteste despre "altercatia" dintre el si Puya, povestind cum el nu se va lasa niciodata invins.

"Cred ca ma stiti deja. Stiti cum sunt, cum ma manifest, ce fac atunci cand apare o problema sau o discutie. Ei bine, de data asta n-am putut sa ma temperez, pur si simplu am explodat. Imi pare rau dar… n-am putut sa raman elegant asa cum ma stiti, n-am putut sa las de la mine, recunosc… am maturat cu el pe jos, am dat cu el de pamant, l-am terfelit!", a scris Cabral pe site-ul sau.

Altercatie intre Puya si Cabral
Mai multe stiri despre: inedit 
Publicat pe 20 Mai 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram