BestMusic.ro » Puya » Puya: Viata unui copil face mai mult ca toate javrele de pe strada  

Puya: Viata unui copil face mai mult ca toate javrele de pe strada  


Puya si-a exprimat parerea, pe pagina sa de Facebook, in legatura cu problema cainilor vagabonzi. Rapperul, care este si tata, a spus ca "viata unui copil face mai mult ca toate javrele de pe strada". Evident, parerea sa a generat atat opinii pro, cat si contra din partea fanilor sai.

"Alt copil mort sfasiat de maidanezi !!!!...cred ca o sa inceapa sa apara din ce in ce mai multi maidanezi morti in cartierul meu daca primaria sta pe ganduri inca.Iar pe cei care le plang de mila javrelor le recomand sa isi canalizeze energia catre copii amarati.Ar putea sa le dea lor de mancare care cand ii zaresc cautand in gunoaiele din fata blocului.Nu o sa dea din coada dar daca aveti morti primesc si ei pomana...asa e crestineste !!!

Viata unui copil face mai mult ca toate javrele de pe strada.Puteti sa ma reclamati la Animal Planet lu Brigitte Bardot si la asociatia Cutu Cutu...O sa inceapa sa dispara din ce in ce mai multi maidanezi din cartieru meu !!!!
Dumnezeu sa-l ierte pe pusti ! Desi saracutu nu a avut nici o vina : (("

Si Nadine este de aceeasi parte a baricadei ca si Puya: "PROTEST! Oameni buni, pentru mine s-a umplut paharul ! Iubesc cainii, ii ador, dar in lumea in care vreau sa traiesc, copiii nu sunt hrana pentru caini. Dupa o noapte nedormita de furie si indignare, azi ( n.r.: ieri ), m-am dus la PRIMARIA CAPITALEI si am depus o cerere pentru un protest - Sambata, in data de 07.09.2013, intre orele 12.00-17.00. Acest protest nu incurajeaza tortura si violenta fata de animale, ci aplicarea unor programe pentru controlul animalelor. Aceste programe trebuie sa respecte atat drepturile mele de cetatean cat si pe cele ale animalului. (...) In minte am acel copil de patru ani si familia lui. Parintii copilului trebuie sa stie, ca pentru noi toti, viata nu merge mai departe la fel, trebuie sa stie ca NE DOARE, NE AFECTEAZA, NE MARCHEAZA atat de mult incat VREM SA SCHIMBA CEVA”, a postat Nadine, aseara, pe contul ei de Facebook.

Nadine a mers chiar mai departe de atat, cerand aprobarea Primariei pentru a protesta si a-si sustine cauza in fata Camerei Deputatilor de la Parcul Izvor.
Mai multe stiri despre: proteste 
Publicat pe 05 Septembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram