BestMusic.ro » Puya » PUYA lanseaza 'Cu talent' in XsessionMUSICVLOG, alaturi de Anastasia

PUYA lanseaza 'Cu talent' in XsessionMUSICVLOG, alaturi de Anastasia


Asa cum a promis, proiectul XsessionMUSICVLOG vine astazi cu o noua piesa si cu un PUYA autentic, asa cum ne-a obisnuit artistul. Colaborarea intre Puya si Anastasia, cea de-a treia dupa "Maine e o noua zi” si "Curtea scolii” a dat nastere unei noi piese, intitulata "Cu talent”.

Single-ul este compus in studioul Scandalos Music, pe textul lui Puya. Pentru aceasta piesa, Puya a ales sa colaboreze cu Anastasia, noua solista Scandalos Music. Puya: "Este o piesa de atitudine si Anastasia este o artista cu o atitudine aparte.”

Pe Puya il putem vedea la concerte anul acesta in cadrul turneului "Noi sa fim sanatosi”, alaturi de Vescan, Anastasia, Ester, Dj Amy si Dj Wicked. "Noi sa fim sanatosi” este un spectacol de peste 90 de minute si include atat hiturile artistilor implicati, cat si noile piese lansate in Xsession.

XessionMUSICVLOG este un proiect Scandalos Music initiat de Puya si Vescan, in care cei doi artisti au in plan lansarea mai multor piese pe parcursul anului 2016. Lansarile au loc joia la ora 20.00. Dintre ultimele piese lansate amintim "Las-o” –Vescan feat. Florin Ristei, "Maine e o noua zi – Puya cu Anastasia”, "Pasiune – Puya cu Elena Ionescu si Vescan”. Xsession va prezenta saptamana viitoare noul single Ester, o solista ce si-a facut debutul alaturi de Vescan anul trecut cu "Sub aripa ta”, piesa ce a atins aproape 13 milioane de vizualizari pe Youtube.

Facebook Puya: https://www.facebook.com/puyaoficial/

Facebook Anastasia: https://www.facebook.com/AnastasiaSanduOfficial/
Mai multe stiri despre: colaborari  piesa noua 2016 
Publicat pe 20 Mai 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram