BestMusic.ro » Puya » Puya, Ligia, Vescan si Mahia Beldo au lansat "Pagini de istorie"  

Puya, Ligia, Vescan si Mahia Beldo au lansat "Pagini de istorie"  


In aceasta toamna, dupa o perioada plina de concerte, artistii s-au reunit in studiourile Scandalos Music pentru XSESSION 2. Cu un aport de energie venit odata cu unificarea si maturizarea "brigadei”, echipa condusa de PUYA si VESCAN este nerabdatoare sa ofere fanilor noile piese.

Prima piesa din Xsession 2 vine pe 08.11.2016 la ora 20.00 de la Puya cu Ligia, Vescan si Mahia Beldo, se numeste "Pagini de istorie” si este un studiu brut al calatoriei catre glorie. Aceast drum este de cele mai multe ori pavat cu piedici, greseli si nereusite. In viziunea celor 4 artisti, aceste dificultati se transforma pe termen lung in adevarate lectii, ce duc "luptatorii” sau "gladiatorii in arena” catre succes.

In primavara lui 2016, Scandalos Music lansa Xsession – un proiect care permitea artistilor Scandalos si prietenilor acestora sa lanseze saptamanal piese pline de originalitate. Conceptul a lansat materiale adresate direct fanilor si a reusit sa si produca hit-uri precum "Las-o” (Vescan feat. Florin Ristei) sau "Tic-Tac” (Vescan feat. Mahia Beldo).

Xsession 2 va lansa piese in fiecare marti la ora 20.00 in perioada urmatoare.
Mai multe stiri despre: colaborari  single nou  colaborari muzicale  piesa noua 2016 
Publicat pe 09 Noiembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram