BestMusic.ro » Puya » Puya lanseaza EP-ul Maidanez. Tu alegi piesele de material! (preview)

Puya lanseaza EP-ul Maidanez. Tu alegi piesele de material! (preview)


Puya impreuna cu Scandalos Music si MusicExpertCompany urmeaza sa lanseze exclusiv pe iTunes primul E.P. din cariera artistului, ce va purta chiar numele deja celebrei piese "Maidanez". "Maidanez E.P." va contine sase piese nou noute, colaborari cu artisti ca Doddy, Alex Velea, Don Baxter, Mahia Beldo, Violet si Posset. Printre acestea se afla si viitoarele single-uri "Klandestin (Dollar Bill)" al lui Doddy si "Baga bani" al lui Puya.

Ca noutate, din respect pentru fanii lui, Puya le ofera acestora posibilitatea de a realiza ei insisi acest mini album. "Maidanez E.P." va contine piesele ce vor obtine cele mai multe voturi sub forma de "Like"-uri pe care fanii le vor da fragmentelor publicate pe paginile de Facebook Scandalos Music (facebook.com/ScandalosMusic), MusicExpertCompany (facebook.com/MusicExpert) si PuyaOficial (facebook.com/puyaoficial), precum si pe site-ul oficial al artistului, www.puyaoficial.ro.

Entuziasmat, artistul a declarat: "Ma bucur ca am prins si epoca in care nu doar artistul, managerul sau casa de discuri aleg piesele urmatorului album. Sunt foarte curios daca se potrivesc alegerile facute de voi cu cele facute de noi."

Data lansarii E.P.-ului va fi anuntata ulterior.

Puya - Maidanez EP Preview (audio)
Mai multe stiri despre: albume 2013 
Publicat pe 16 Aprilie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram