BestMusic.ro » Puya » Puya si Elena Ionescu lanseaza single-ul 'Scandalos'

Puya si Elena Ionescu lanseaza single-ul 'Scandalos'


Puya si Elena Ionescu revin cu "SCANDALOS”, un nou single din cadrul proiectului saptamanal XsessionMUSICVLOG. Noua piesa Puya si Elena Ionescu reprezinta cea de-a doua colaborare a artistilor, dupa ce in luna martie lansau alaturi de Vescan, piesa "PASIUNE”.

SCANDALOS, single-ul ce poarta numele casei de discuri a lui PUYA a fost produs de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), cei care au compus si "Maine e o noua zi", piesa ce s-a bucurat de multe aprecieri din partea publicului pentru mesajul ei cutremurator.

Elena Ionescu lucreaza intre timp la propriile piese alaturi de Mahia Beldo (cel care semneaza si "LAS-O” - Vescan si Florin Ristei). Primul ei single solo "SPUNE-I” va fi lansat pana la sfarsitul acestei luni.

Claudiu Stan, regizorul XessionMUSICVLOG, a insistat sa il readuca vizual pe Puya in cartierul Salajan in peisajul urban de unde a pornit totul.

XsessionMUSICVLOG va continua in saptamanile urmatoare (joi, ora 20.00) cu noile piese Vescan – "TIC-TAC” si "PLECATI DIN CAPUL MEU” (noul single alaturi de Mahia Beldo), dar si cu o piesa surpriza ce ii va pune alaturi pe cei doi initiatori ai proiectului Xsession - Puya si Vescan. Pe cei doi ii veti putea vedea toata vara in concerte in cadrul turneului de aer liber "Noi sa fim sanatosi", alaturi de intreaga gasca Scandalos Music.

Facebook Puya: https://www.facebook.com/puyaoficial/

Facebook Elena Ionescu: https://www.facebook.com/Elena.ionescu.oficial/

Facebook DOMG: https://www.facebook.com/DOMGmusic/

Facebook Claudiu Stan: https://www.facebook.com/klau.kartel
Mai multe stiri despre: single nou  piesa noua 2016 
Publicat pe 10 Iunie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram