BestMusic.ro » Queen » Brian May isi doreste ca trupa Queen sa participe la Festivalul Glastonbury  

Brian May isi doreste ca trupa Queen sa participe la Festivalul Glastonbury  


De curand, Brian May a declarat ca trupa sa ar fi interesata sa participe la Glastonbury in calitate de headliner in viitor. Acest lucru ar putea sa devina realitate doar daca Adam Lambert ar fi disponibil sa cante cu ei.

Fostul concurent American Idol a cantat cu trupa la inceputul acestui an, iar May l-a descris pe solist ca fiind singura persoana capabila sa ii tina locul lui Freddie Mercury.

In timpul galei Premiilor Ivor Novello care a avut loc seara trecuta la Grosvenor House Hotel in Londra, artistul in varsta de 67 de ani a spus pentru Bang Showbiz ca desi trupa nu va fi prezenta la festivalul din acest an, nu ar refuza oportunitatea de a urca pe scena Glastonbury intr-o buna zi.

"Uite cum se pun toate lucrurile la punct, ar fi interesant sa participam la Glastonbury daca in acel moment vom fi o trupa activa .In acest an, Adam se concentreaza pe albumul sau solo si nu ar fi mers. Trebuie sa vezi doar chestiile care sunt posibile".
Mai multe stiri despre: colaborari  festival 
Publicat pe 22 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram