BestMusic.ro » Radio Killer » Biografie Radio Killer

Biografie Radio Killer

Radio Killer

Radio Killer este un proiect autohton HaHaHa Production. Debutul pe piata muzicala romaneasca are loc in septembrie 2009, cu single-ul 'Voila'.

La acea vreme a existat si o campanie de promovare  - 'Who is Radio Killer' - care a alimentat o serie de zvonuri privind identitatea celor care se afla in spatele acestui proiect.

'Who is Radio Killer?' a fost una dintre cele mai inovative campanii de lansare a unui proiect muzical nou si a durat pana in primavara lui 2010, cand s-a aflat cine sunt cei sapte artisti care formeaza Radio Killer.

'Voila' a fost cel mai difuzat cantec al toamnei 2009 in Romania. De asemenea, piesa celor de la Radio Killer a fost licentiata in alte tari din Europa: Rusia, Germania, Ucraina, Turcia, Italia, Polonia, Slovacia, Franta, Republica Ceha.

Cei sapte membri Radio Killer au fost deconspirati unul cate unul pe site-ul oficial al formatiei, incepand cu Smiley si continuand cu Elefunk (Serban Cazan), Cell Block, Karie, Boogie Man (Don Baxter), Crocodealer (Alex Velea) si Paul Damixie.

La sfarsitul lui aprilie 2010, Radio Killer a lansat cel de-al doilea single, intitulat "Be Free". Melodia a avut parte de o primire calduroasa din partea publicului, care a apreciat ritmurile sale obsesive si linia moderna de club. "Be Free" a reusit sa cucereasca noi teritorii ca Suedia, Finlanda, Danemarca sau Olanda.

In toamna anului 2010, apare cel de-al treilea single Radio Killer, "Lonely Heart". Lansarea acestui single inseamna un capitol important din istoria Radio Killer: inceputul colaborarii cu Lee Heart. Artista are 20 de ani si se mandreste ca a cantat pe scena alaturi de Black Eyed Peas. Lee Heart a castigat peste 15 premii la concursuri nationale si internationale de muzica, a studiat muzica la Scoala Populara de Arte si a luat lectii de jazz.

Single-ul "Lonely Heart" a intrat in vara lui 2011 in playlistul celui mai important post de radio din Marea Britanie, BBC 1. Tot pe teritoriul britanic, Radio Killer a reusit sa ajunga cu "Lonely Heart" in fruntea topului Music Week Club.