BestMusic.ro » Radio Killer » Radio Killer lanseaza „It hurts like hell” - video

Radio Killer lanseaza „It hurts like hell” - video


"It hurts like hell” este o poveste despre suferinta, acceptare si evolutie. Nu toate iubirile sunt eterne. Uneori trebuie sa pui punct si sa o iei de la capat. Cel mai greu este sa faci fata durerii si amintirilor.

"Orice sfarsit, insa, inseamna si un nou inceput. Timpul estompeaza suferinta si o transforma in speranta, asa cum orice dezamagire te ridica si te face mai puternic", spune Lee Heart.

Compusa de serban Cazan si Smiley (Andrei Maria), "It hurts like hell” va fi inclusa pe albumul pe care Radio Killer urmeaza sa il lanseze anul acesta, album care va contine cele mai apreciate piese ale proiectului inca de la lansarea sa din 2009.

Radio Killer este primul proiect de muzica electronica din Romania care a fost inclus in playlist-ul BBC Radio One cu piesa "Lonely Heart.” Pentru Lee Heart si Paul Damixie, Radio Killer inseamna muzica, bucurie, pasiune, libertatea de a fi ei insisi. Traiesc prin muzica pe care o fac si asta se vede de fiecare data cand urca pe scena sau lanseaza o noua piesa.

"It hurts like hell” este un single creat in studiourile HaHaHa Production si produs in colaborare cu Roton Music.

Mai multe stiri despre: lansari  lansare videoclipuri 
Publicat pe 21 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram