Radio Focus FM

BestMusic.ro » Radio » Focus FM FM Live
Focus FM Asculta alte radiouri Pop

 Lansat in vara lui 2000 sub sigla grupului EVENIMENTUL ROMANESC, FOCUS FM a urmat standardele performantei de mare clasa. Am pus muzica la locul ei, stirile la loc de cinste, iar pe ascultatori mai presus de toate.

Focus Fm s-a axat pe stiri si a urmat o politica muzicala in functie de segmental sau de ascultatori. A adoptat formatul Adult Contemporary, publicul tinta fiind cel cu virsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani. O caracterizare a ascultatorului nostru il arata pe acesta ca fiind absolvent de studii medii, cu o cultura generala satisfacatoare, o viata dinamica, angrenat in activitati care implica o nevoie mai mare de informare, in principal locuitor al mediului urban.

Dupa patru ani de emisie, FOCUS FM a mai facut un pas inainte prin extinderea emisiei, fiind primul post de radio din Buzau care acopera municipiul Rimnicu Sarat si localitatile limitrofe, pina in judetul Vrancea. FOCUS FM este prima retea radio din judetul Buzau, cu doua frecvente distincte - 93,8 Fm la Buzau si 104,7 la Rimnicu Sarat- ceea ce ii asigura cea mai buna acoperire in raport cu celelalte posturi radio.

Comentarii