Radio Cluj

BestMusic.ro » Radio » Radio Cluj FM Live
 Cluj Asculta alte radiouri Pop

Radio Cluj este un post public de radio care are drept scop principal informarea, in cel mai larg sens, a locuitorilor Transilvaniei. Numai oamenii bine informati pot deveni membri activi ai societatii, numai ei pot opta, numai ei se pot implica in viata si dezvoltarea societatii.

Radio Cluj este un post de radio ce ofera "servicii complete", adica stiri, materiale din actulitate, informatie culturala si sociala , muzica si divertisment. Sintem preocupati de viata oamenilor, de viata sociala a regiunii si de valorile democratiei.

Radio Cluj difuzeaza toate stirile si informatiile independent de presiunile politice, economice ori comerciale.

Radio Cluj difuzeaza emisiuni diverse, toate subordonate aceleiasi grile de program si unui sunet unic . Aceasta are la baza un numar de emisiuni complexe. Pe langa acestea, exista spatiu de emisie pentru programe specializate (pentru grupuri speciale de ascultatori).

Stiri Radio Cluj

Bestmusic.ro a fost la Azilul de la miezul noptii (audio)

Tiberiu Crisan de la Bestmusic.ro a fost invitat in emisiunea Azilul de la miezul noptii de la Radio Cluj . Colegul nostru, Tibi, a discutat cu realizatorul emisiunii – Tudor Runcanu – despre albume noi si concerte, prezentand cateva din trupele si artistii sai preferati, descoperiti in ultimii...

Comentarii