Radio Favorit FM

BestMusic.ro » Radio » Radio Favorit FM FM Live
 Favorit FM Asculta alte radiouri Pop Muzica Populara

In 7 iulie 2004, pe frecventa 92,6 Mhz Oradea s-au auzit primele melodii populare romanesti, primele cantece etno sau de petrecere si primele manele difuzate vreodata de un post de radio local. De atunci, aproape ca nu e oradean care sa nu fi auzit de Favorit FM.

In doar cateva luni de la lansare Favorit FM Oradea s-a impus ca radioul cu cea mai spectaculoasa ascensiune din oras, a atins audiente record si a cunoscut succesul financiar. Poate ca uneori se difuzeaza prea multe reclame, dar ele sunt tocmai rezultatul audientei de care se bucura Favorit FM.

Favorit FM a promovat un format de nisa, adresat iubitorilor muzicii de petrecere, activi social, cu varste intre 16 si 45 de ani. In timp, programul muzical a fost completat cu unul informativ. Infoshow-uri, fotbal si manele, concursuri interactive, sunt ultimele surprize favorite.

Ele aduc mai multa implicare in viata cotidiana, modifica formatul stirilor si completeaza programul muzical cu folclor balcanic, muzica lautareasca, romante si muzica interbelica. La implementarea lor va contribui aceeasi echipa care a asigurat succesul Favorit FM Oradea si in ultimii doi ani, oameni tineri dar experimentati, iubitori de folclor si muzica de petrecere si deopotriva preocupati de ce se intampla in jur.

Favorit FM Oradea emite 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana si poate fi receptionat in Oradea si in imprejurimi pe o distanta de 20 de kilometri, beneficiind de o audienta potentiala de 300 de mii de locuitori.
 

Comentarii