Radio Romantic Fm

BestMusic.ro » Radio » Romantic Fm FM Live
Romantic Fm Asculta alte radiouri Pop

Frecventa Radio Romantic FM101.9 fm

Radio ROMANTIC FM este liderul posturilor de nisa, cu o audienta care conteaza in clasamentul general al posturilor de radio din Romania. In Bucuresti el ocupa locul trei in topul cotelor de piata.

“Muzica, nu zgomot” s-a impus mai mult decat ca un simplu slogan. Este o abordare care ne-a diferentiat de toate celelalte posturi. Si care ne-a adus publicul aproape. Si l-a facut sa ne ramana fidel.

ROMANTIC FM poate fi considerat aproape atipic. Desi este un post de nisa prin oferta sa muzicala, are cel mai interesant public pe care il poate atinge un post de radio.

Este ascultat in Bucuresti de persoane active, cei mai multi tineri si maturi (55% sunt intre 20 si 49 de ani), educati (79,5% cu studii medii si superioare), cu pozitie sociala de invidiat (44% apartin categoriei Esomar AB).

Fidelitatea ascultatorilor de Romantic FM are un mod de exprimare perfect masurabil. Comparativ cu alte statii, timpul mediul de ascultare este mult mai mare in cazul Romantic FM, iar audientele sunt crescute inclusiv in extra prime time.

“Starea de bine” are succes indiferent de ora!

Comentarii