BestMusic.ro » Radiohead » Un mort si trei raniti dupa ce scena s-a prabusit la un concert Radiohead (foto/video)

Un mort si trei raniti dupa ce scena s-a prabusit la un concert Radiohead (foto/video)

Un mort si trei raniti dupa ce scena s-a prabusit la un concert Radiohead (foto/video)

O persoana a murit si alte trei au fost ranite sambata dupa-amiaza in Toronto, dupa ce scena din Downsview Park, pe care trupa Radiohead trebuia sa concerteze, s-a prabusit.

Tragicul accident a avut loc cu o ora inainte ca trupa Radiohead sa urce pe scena din Toronto. Echipajele de interventie s-au deplasat la locul incidentului, iar zona a fost evacuata. Reprezentantii trupei Radiohead au anuntat pe Twitter anularea concertului, rugandu-si fanii sa nu se indrepte spre concert.

Bilantul accidentului este unul tragic: trei oameni au fost raniti iar unul dintre tehnicienii trupei, Scott Johnson, in varsta de 33 de ani, a fost ucis.

Imediat dupa dezvaluirea identitatii victimei, managementul Radiohead a emis un comunicat de presa prin care exprima regretul pentru pierderea colegului lor: "Suntem devastati de pierderea prietenului si colegului nostru Scott Johnson. Era un om minunat, intotdeauna pozitiv, de nadejde si amuzant. Un profesionist al echipei noastre de turneu. Ne va fi dor de el. Dragostea si gandurile noastre bune se indreapta catre familia si apropiatii lui Scott".

In acest moment, o echipa de ingineri investigheaza cauzele ce au dus la tragicul incident.

Mai multe stiri despre: incidente  incidente concerte 
Publicat pe 18 Iunie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu