BestMusic.ro » Radiohead » Radiohead si Jude Law produc o campanie pentru Greenpeace

Radiohead si Jude Law produc o campanie pentru Greenpeace

Radiohead si Jude Law produc o campanie pentru Greenpeace

Radiohead si Jude Law lucreaza impreuna la un film cu ursul polar fara casa din Londra, o campanie pentru Greenpeace.

Filmul spune povestea unui urs polar fortat sa paraseasca Polul din cauza schimbarii climatice din habitatul sau natural si are drept coloana sonora 'Everything In Its Right Place', de pe albumul 'Kid A' lansat de Radiohead in 2000.

Solistul Thom Yorke a spus despre film: "Trebuie sa oprim magnatii petrolului sa intre in Arctic. O deversare accidentala de petrol acolo ar devasta regiunea, in timp ce arderea lui nu va face decat sa contribuie la cea mai mare problema actuala, incalzirea globala si topirea ghetarilor".

Jude Law a spus despre film: "In timp ce gheata de la Pol se topeste, ursii polari sunt foratati sa mearga mai departe decat habitatul lor natural pentru a cauta hrana pentru pui. Filmul este o expresie puternica a faptului ca schimbarea climatului ne afecteaa pe toti, oriunde am trai. In acest moment exista cateva companii petroliere care incearca sa foreze coasta Alaskai si Arcticul doar pentru bani. Insa miscarea noastra incearca sa le opreasca. Eu si sute de mii de alti oameni credem ca zona ar trebui protejata de acesti avari pentru totdeauna"

Paul McCartney a semnat si el pentru campanie, in care artistii si nu numai au semnat Ravasul Arctic, in care exista o petite pentru salvarea regiunii.

Publicat pe 04 Iulie 2012 , de Chaos

Adauga un comentariu