BestMusic.ro » Radiohead » Radiohead sunt impotriva construirii de noi statii nucleare

Radiohead sunt impotriva construirii de noi statii nucleare

Radiohead sunt impotriva construirii de noi statii nucleare

Componentii trupei Radiohead nu sunt de acord cu decizia Guvernului britanic de a construi zece statii nucleare pe teritoriul tarii, informeaza bbc.co.uk.

Thom Yorke a scris pe siteul trupei un mesaj cu titlul `Nuclear Power no thanks`:

`La presiunea CBI (n.r. Confederatia Industriei Britanice) SI sub proasta asumare conform careia putem continua sa consumam energie in viitor la fel cum o facem acum SI fiind prea speriat sa se gandeasca la chestiile sale politice, Guvernul britanic isi ia angajamentul sa construiasca o noua tura de statii de energie nucleara, pentru care nu avem bani. Minunat. Perfect. Bine lucrat, baieti. Chiar v-ati gandit la asta, nu-i asa?`

Radiohead sunt cunoscuti pentru viziunile lor pro-mediu si pentru afilierea la organizatii ca Greenpeace si Friends Of The Earth.

Anul trecut, Yorke & co. au refuzat sa cante la celebrul festival Glastonbury, pentru ca infrastructura de transport din jurul locului in care se desfaura evenimentul nu era pusa la punct.

`Una dintre conditiile necesare pentru ca o trupa sa continue sa mearga in turnee este aceea ca membrii ei sa nu faca rau mediului inconjurator`, declara la acea vreme Yorke.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: mediu inconjurator 
Publicat pe 10 Noiembrie 2009 , de Laura Galan

Adauga un comentariu