BestMusic.ro » Radiohead » Vine sau nu Radiohead la Bucuresti? Afla raspunsul oficial al managementului trupei!

Vine sau nu Radiohead la Bucuresti? Afla raspunsul oficial al managementului trupei!

Vine sau nu Radiohead la Bucuresti? Afla raspunsul oficial al managementului trupei!

Managementul celor de la Radiohead a risipit unda de mister legata de posibilul concert al trupei la Bucuresti.

Contactat de publicatia clujeana Maximum Rock in legatura cu acest subiect, managementul a oferit un raspuns cat se poate de clar: '[...] The band are not playing any shows for the rest of the year...' (n.r. - Trupa nu va mai sustine niciun concert pana la sfarsitul anului).

Zvonul privind un concert Radiohead la Bucuresti a fost alimentat in urma cu doua zile de un eveniment creat pe Facebook. Show-ul Radiohead urma sa fie organizat de Tro Dua Events, un label despre care nimeni nu stia absolut nimic. Potrivit informatiilor postat pe Facebook, concertul Radiohead avea si o data, dar si un loc de desfasurare: 17 decembrie, Piata Constitutiei.

'Acesta este primul eveniment facut sub labelul de Tro Dua. Fiecare dintre noi am lucrat in echipe diferite ce au organizat evenimente mari in Romania si acum ne-am grupat pentru cateva proiecte din visele noastre. Primul dintre ele este Radiohead... in curand o sa aflati mai multe detalii despre eveniment', scria Tro Dua Events pe pagina evenimentului.
Mai multe stiri despre: Romania  Bucuresti 
Publicat pe 07 Octombrie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu