BestMusic.ro » Radiohead » Zvon: Radiohead concerteaza la Bucuresti

Zvon: Radiohead concerteaza la Bucuresti

Zvon: Radiohead concerteaza la Bucuresti

Trupa Radiohead ar putea concerta pentru prima data in Romania la finalul acestui an. Showul ar urma sa aiba loc pe data de 17 decembrie, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Deocamdata concertul Radiohead la Bucuresti este doar un zvon. Potrivit unui eveniment creat pe Facebook, showul Radiohead ar urma sa fie organizat de labelul Tro Dua.

`Acesta este primul eveniment facut sub labelul de Tro Dua. Fiecare dintre noi am lucrat in echipe diferite ce au organizat evenimente mari in Romania si acum ne-am grupat pentru cateva proiecte din visele noastre. Primul dintre ele este Radiohead... in curand o sa aflati mai multe detalii despre eveniment`, scrie Tro Dua Events.

Dupa teapa din 2009 cu AC/DC, romanii analizeaza cu mai multa atentie posibilitatea organizarii unui concert mare la Bucuresti.

In primul rand, showul Radiohead de la Bucuresti ar urma sa aiba loc iarna, intr-un spatiu deschis. In al doilea rand, nu a auzit nimeni de Tro Dua. La o simpla cautare in Google, nu iese niciun rezultat relevant.

`acuma vin ca si in timisoara in parcu rozelor acu 2 ani nu?`, `bullshiiiit`, `La mine-n sufragerie canta`, `sa nu uitam de afterparty-ul din Gaia` sunt doar cateva dintre comentariile ironice lasate pe Facebook.

Credeti ca Radiohead va concerta in decembrie 2011 la Bucuresti?
Mai multe stiri despre: radiohead romania 
Publicat pe 05 Octombrie 2011 de BestMusic.ro