BestMusic.ro » Radu Sirbu » Radu cheltuieste zeci de mii de euro pentru promovarea proiectului MR.&MS

Radu cheltuieste zeci de mii de euro pentru promovarea proiectului MR.&MS

Radu cheltuieste zeci de mii de euro pentru promovarea proiectului MR.&MS

Radu, fostul component al trupei O-zone , face eforturi mari pentru a reusi sa lanseze in luna aprilie noul sau proiect muzical MR.&MS in cateva tari concomitent. Pentru acest eveniment, RadU este nevoit sa suporte toate cheltuielile pentru a-si promova cat mai bine produsul.

Artistul intentioneaza sa scoata din propriul buzunar cateva zeci de mii de euro doar pentru videoclipul primului extras pe single de pe viitorul album. Acesta va fi filmat in luna aprilie.

`Trebuie sa-mi platesc singur echipa, site-ul, sesiunile de fotografii care se folosesc in presa si pentru coperta albumului, panouri publicitare de promovare, videoclip, DVD-urile de prezentare a proiectului MR.&MS`, a declarat Radu Sirbu.

`In Romania, nici o casa de discuri nu ar scoate prea multi bani pentru asta. Iar eu vreau totul la cele mai inalte standarde, asa ca nu-mi pare deloc rau. Chiar ma bucur ca pot sa-mi permit acest lucru. Nu am mers pe variantele clasice pentru promovare, din contra, am ales ceva mai dificil. Am avut grija sa am alaturi niste persoane devotate care sa-mi inteleaga toate ideile si sa ma sustina in orice pas pe care-l fac`, a adugat el.

Lansarea noului single `Love Is Not A Reason To Cry` va avea loc in clubul Metelitsa din Moscova, unde vor fi prezente nume mari din industria muzicala din Rusia.

Cu aceeasi ocazie, Radu se va lansa si ca producator: `Voi avea de fapt doua lansari in aceasi seara: una este lansarea mea ca producator pe piata din Rusia, cu trupa N.E.X.T. al carui single a fost compus si produs de mine in studioul meu de inregistrari`, a marturisit fostul membru al trupei O-Zone.


Publicat pe 12 Martie 2008 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu