BestMusic.ro » Radu Sirbu » Radu Sirbu & Dee-Dee - Esti Prea Perfecta (single nou)

Radu Sirbu & Dee-Dee - Esti Prea Perfecta (single nou)

Radu Sirbu & Dee-Dee - Esti Prea Perfecta (single nou)

Fostul membru O-Zone Radu Sirbu revine cu un nou single pe care il dedica tuturor doamnelor si domnisoarelor: "Esti Prea Perfecta". Piesa este un featuring cu Dee-Dee.

"Esti Prea Perfecta" a fost compus 'in familie', solistul scriind versurile single-ului impreuna cu sotia sa, Sianna, impreuna cu care detine propria casa de productie, Rassada Music.

"Mama m-a facut un romantic incurabil!
Am iubit femeia din primul minut de viata, dragostea si caldura ei m-au insotit pe parcursul intregii vieti si au adus culoare in viata mea atunci cand totul parea gri! Aparent gingase dar puternice, cicalitoare dar iubitoare, pretentioase si seducatoare... doar ele pot imbina calitatile cu defectele intr-un mod atat de placut si seducator. Iubesc femeia in toate fetzele ei, in toate anotimpurile, in toate varstele ei si nu am nevoie de o zi speciala ca sa-i fac declartii de dragoste!

Cineva a spus: "daca vrei sa transformi lumea... iubeste o femeie pana in profunzimile umbrei tale"
Eu iubesc... iubesc femeile, pe toate si pe fiecare in parte si le doresc ca primele raze de soare ale diminetii sa le intalneasca cu cuvintele "Esti Prea Perfecta"." spune Radu Sirbu despre "Esti Prea Perfecta".

Radu Sirbu & Dee-Dee - Esti Prea Perfecta (audio)
Mai multe stiri despre: muzica 2014  singleuri 2014  muzica iunie 2014 
Publicat pe 06 Iunie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram