BestMusic.ro » Randi »   Mario Morreti si Randi au lansat "Inima de barbat"

  Mario Morreti si Randi au lansat "Inima de barbat"

  Mario Morreti si Randi au lansat "Inima de barbat"

Mario Morreti si Randi le dezvaluie fanelor ce se afla intr-o "Inima de barbat", noua piesa pe care cei doi prieteni si colegi o lanseaza impreuna.

Ei au lucrat timp de cateva saptamani pentru a gasi sound-ul potrivit, iar rezultatul, dupa cum spun chiar cei doi artisti, este o piesa cu strofe trap si refren pop, cu o linie muzicala puternica si usor de retinut.

"Inima de barbat” face parte din #suneteurbane by Famous Production, proiect in cadrul caruia Randi a lansat piese atat singur, cat si in colaborare cu alti artisti precum Shift sau Rina.

"Sunt foarte fericit sa lansez acest single in colaborare cu bunul meu prieten, Randi, un om pe care il respect si admir mult. Aceasta piesa are un stil care ma reprezinta foarte bine si este primul single dintr-un EP pe care urmeaza sa il lansez. Intentia acestui proiect este de a aduce o fuziune intre Pop-RnB-Trap si de a transmite sentimentele si trairile pe care pana acum nu le-am expus ca artist. Cred ca in mesajul piesei se vor regasi si multi alti oameni.", declara Mario.

La randul sau, Randi spune ca:

"Imi place mult genul acesta muzical, il ascult de ceva timp si aveam multe idei pe care voiam sa le pun in practica, asa ca am fost incantat atunci cand Mario mi-a propus sa facem aceasta piesa impreuna. Mi-a placut inclusiv mesajul ei, care vorbeste despre o relatie cu probleme, in care El se vede in Ea, isi vede propriile greseli in femeia iubita. Amandoi isi reproseaza aceleasi lucruri, pentru ca in cele din urma sa isi dea seama ca sunt, de fapt, la fel."

Videoclipul piesei s-a filmat pe parcursul a doua zile, in studiourile Kentauros, unde a fost instalat un panou led de mari dimensiuni, pe care s-au proiectat decorurile din spatele artistilor. "Inima de barbat” este, de asemenea, a doua colaborare dintre Mario Morreti si Randi, dupa piesa Daca pun mana pe tine.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 24 Noiembrie 2020 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/