BestMusic.ro » Rares Dragomir » Biografie Rares Dragomir

Biografie Rares Dragomir

Rares Dragomir

Rares Dragomir este un actor si cantaret roman de muzica usoara si pop.

Rares Dragomir s-a nascut intr-o noapte de primavara, intr-o familie in care muzica este o traditie si un crez.

In copilarie, Rares s-a simtit extrem de atras de sunetul pianului si de acordurile muzicii, astfel incat primele incercari de exprimare muzicala s-au produs inca din copilarie.

Atunci a inteles ca isi doreste ca muzica sa-i fie mijlocul de exprimare a sentimentelor si starilor. Rares a crescut cu muzica tatalui sau, Marcel Dragomir, despre care spune ca l-a influientat covarsitor in dezvoltarea simtului muzical.

Rares s-a lansat in muzica in 1992 la Festivalul International Bucuresti, unde a interpretat o piesa alaturi de Mirabela Dauer.

Au urmat apoi numeroase aparitii si selectii importante precum Cerbul de Aur, Scoala Vedetelor, Festivalul Muzicii de Dragoste, Festivalul Mamaia, etc.

Pe lista sa de realizari se numara si debutul ca actor prin productia “Ambasadori, cautam patrie”, dar si rolul de realizator TV.

In 2011, Rares Dragomir lucreaza cu echipa Tempesta Productions, in special cu Ahella si Shatyr, pentru proiectul sau si spera ca aceasta colaborare sa aduca la realitate un vis din copilarie si anume dorinta de a plasa in chart-uri o muzica cu amprenta originala si plina de simboluri.

Comentarii Rares Dragomir