BestMusic.ro » Rashid » Cine vrea sa fie "Regina Balului"? Criss Blaziny & Rashid vor alege

Cine vrea sa fie "Regina Balului"? Criss Blaziny & Rashid vor alege


Rapper-ul Criss Blaziny este originar din Constanta si activeaza in muzica de mai bine de 12 ani de zile. Numele sau este inspirat din pasiunea pe care o are fata de fotbalul italian si din admiratia sa pentru talentul jucatorilor din peninsula, dar nu numai.

Acesta explica, la un moment dat, intr-un interviu: "Cand eram mic si ma uitam la campionatul italian de fotbal auzeam de Mancini, Maldini, Lentini, etc si imi placeau mult numele astea. Mai tarziu l-am descoperit pe Method Man si el are un aka "BLAZINI”, si eu am pus "Y” in loc de "i” si uite asa am devenit BLAZINY, iar fix in acel an jucatorul meu de basket preferat s-a transferat la Blazers si toate s-au legat. Sa nu uit de Printul din Bel Air pentru ca si cu Will Smith am o legatura spirituala”.

Membru al grupului CIA, Rashid s-a concentrat de la o vreme asupra unei cariere solo, iar single-ul "Regina Balului” urmeaza unora care s-au bucurat de aprecieri precum "Lefter Popescu” - lansata in perioada campaniei electorale prezidentiale, al carei mesaj evidentia clivajul intre promisiunile politice si realitatea sociala sau "Alerg” - o colaborare cu Alex Velea si Cabron prin care eram incurajati sa alergam continuu spre indeplinirea viselor noastre.

La productia piesei a participat si Alex Velea, iar regia videoclipului ii apartine lui Cercel Lazar.
Mai multe stiri despre: single nou  colaborari muzicale  piesa noua 2015 
Publicat pe 06 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram