BestMusic.ro » Razvan Fodor » Razvan Fodor petrece weekendul cu ascultatorii Music FM in postura de DJ

Razvan Fodor petrece weekendul cu ascultatorii Music FM in postura de DJ

Razvan Fodor petrece weekendul cu ascultatorii Music FM in postura de DJ

Sambata, de la ora 16.00, Razvan Fodor testeaza pentru prima data ipostaza de DJ. Artistul a acceptat invitatia Music FM de a prezenta emisiunea "StarList” si de a le vorbi ascultatorilor de pe frecventa 103, 8 FM despre preferintele sale muzicale, lucru nu tocmai usor in ciuda faptului ca Razvan este familiarizat cu aceasta zona.

"Desi mai toata viata mea este legata de aceasta industrie si mai ales atunci cind aveam concerte eram prezent frecvent si in studiourile de radio, recunosc faptul ca am emotii. Sa fii doar tu in fata microfonului, in postura de DJ este mult mai complicat pentru ca trebuie sa fii mult mai exact, concis sa te incadrezi intr-un timp dat si intr-un format. In postura de invitat eram intrebat, vorbeam oricit si eram mult mai relaxat asa ca prezentarea acestei emisiuni va fi cu siguranta o experienta noua pentru mine”, explica Razvan Fodor.

Cei care doresc sa afle cum se va descurca el in aceasta ipostaza nu trebuie decit sa fie pe receptie sambata, de la ora 16.00 la Music FM, pe 103, 8 FM.
Mai multe stiri despre: inedit  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 02 Septembrie 2011 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/