BestMusic.ro » Razvan Fodor » Razvan Fodor s-a casatorit cu Irina Stan (poze)

Razvan Fodor s-a casatorit cu Irina Stan (poze)

Razvan Fodor s-a casatorit cu Irina Stan (poze)

Razvan Fodor, indragitul actor care va juca din aceasta toamna, in telenovela `Iubire si onoare`, s-a casatorit civil, in urma cu cateva ore, cu iubita lui, Irina Stan.

Cei doi indragostiti au fost insotiti la starea civila de parinti, prieteni, dar si de cativa colegi de pe platourile de filmare din Buftea.

Fericitul eveniment nu a fost lipsit de incidente deoarece, plecata in mare graba de acasa, mireasa a uitat sa-si ia buletinul.

`Aseara ii spusesem lui Razvan sa nu-si uite buletinul si, odata ajunsi la starea civila, am constat ca uituca am fost eu. Am facut slalom prin Bucuresti si am reusit sa ma intorc la timp ca sa semnez actele si sa devin Irina Fodor`, marturiseste sotia lui Razvan.

Si daca Irina recunoaste ca nu a avut prea mari emotii atunci cand a semnat actele de casatorie nu acelasi lucru se poate spune si despre Razvan.
`Nu pot sa spun ca nu am avut emotii, mai ales cand a trebuit sa zic `da`. Am realizat ce mi se intampla in fata ofiterului starii civile si nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce voi trece la cununia religioasa. Sotia mea, Irina a fost absolut superba, radia de fericire si am fost foarte mandru ca este, de acum, jumatatea mea si in acte`, spune Razvan Fodor.

Pe langa rude si prieteni, la cununia civila a fost prezent si Pavel Bartos, prieten apropiat al lui Razvan. Pentru ca venea de pe platourile de filmare Pavel a improvizat repede un buchet de flori in dar pentru mireasa culegand cateva de peste drum de oficiul starii civile.

`Nebun cum il stim Pavel a gasit solutia, a rupt cateva buruieni din gard, i le-a dat Irinei si a inceput sa ii explice simbolistica lor, spre amuzamentul parintilor nostri. In plus, cred ca, atunci cand am iesit de la starea civila, mi-a turnat un kilogram de orez in cap, sa-mi aduca noroc`, povesteste razand Razvan.

Daca pentru multi alegerea tinutei potrivite pentru o astfel de zi inseamna mari batai de cap pentru Razvan si Irina Fodor problema a fost rezolvata in cateva minute.

`Eu am ales sa ma casatoresc imbracat cat mai lejer, in bermude si camasa, Irina s-a gandit ceva mai mult dar a facut alegerea cea mai buna. A fost cea mai frumoasa femeie care se afla acolo, la starea civila, in rochita ei pastelata si diafana`, spune proaspatul sot.

Din aceasta toamna, ACASA, Razvan Fodor poate fi urmarit in rolul lui Catalin, zis Sarpe, in telenovela "Iubire si onoare”.

Sursa: Comunicat de presa
Mai multe stiri despre: nunta razvan fodor  poze nunta razvan fodor  razvan fodor irina stan 
Publicat pe 23 Iulie 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu