BestMusic.ro » Rbd (Rebelde) » Dulce Maria - goala pe internet

Dulce Maria - goala pe internet

Dulce Maria - goala pe internet

Poze care o infatiseaza pe populara membra a trupei Rbd – Dulce Maria – dezbracata au aparut recent pe internet. Solista a primit vestea foarte calma si cu mult umor, conform pressperu.com. Ea a declarat ca imaginile sunt cu siguranta trucate pentru ca nu a pozat niciodata goala.

`Eu am facut pictoriale senzuale, dar niciodata in bikini. Bineinteles ca sunt false, sunt trucate`, a declarat Dulce Maria .

Componenta RBD era atat de putin afectata de aceasta intamplare, incat a spus ca nici nu se gandeste sa ia masuri legale impotriva celor responsabili cu trucarea pozelor si postarea acestora pe net.

`Pe cine (sa dau in judecata, n.r.)? Nu cred ca responsabilul va avea curajul sa-si arate fata`, a afirmat Dulce Maria .

Solista si colegele ei din RBD au primit la inceputul anului propunerea de a poza in Playboy, dar au refuzat. Ele au fost insa de acord sa sustina un concert in Romania, astfel incat Dulce Maria , Anahi, Maite, Alfonso, Christopher si Christian va dau intalnire pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti, in data de 12 iunie.

Bestmusic
Publicat pe 04 Iunie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu