BestMusic.ro » Red Hot Chili Peppers » Chad Smith (RHCP): "Sunt fiul ilegitim al lui Ilie Nastase si al Nadiei Comaneci!"

Chad Smith (RHCP): "Sunt fiul ilegitim al lui Ilie Nastase si al Nadiei Comaneci!"


Membrii formatiei Red Hot Chili Peppers au ajuns la Bucuresti joi seara, in jurul orei 17:58, cu un avion privat care a aterizat pe Aeroportul Aurel Vlaicu (Baneasa).

Ieri, la sosirea pe aeroportul Baneasa alaturi de colegii sai de formatie, tobosarul trupei Red Hot Chili Peppers a glumit cu jurnalistii prezenti. Chad Smith a declarat ca este fiul ilegitim al lui Ilie Nastase si al Nadiei Comaneci.

"Poate nu stiti, dar sunt fiul ilegitim al lui Ilie Nastase si al Nadiei Comaneci si am venit acasa" a declarat, in gluma, Chad Smith jurnalistilor prezenti la aeroport.

Red Hot Chili Peppers urmeaza sa plece din Romania imediat dupa concertul de pe National Arena, ei avand programat un nou concert pe 1 septembrie la Sofia. Trupa americana se afla in turneul de promovare al celui mai recent album, "I'm With You", si a sustinut deja doua concerte pe pamant european la Praga si la Zagreb.

via Hotnews
Mai multe stiri despre: inedit  funny  declaratii vedete 
Publicat pe 31 August 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram