BestMusic.ro » Red Hot Chili Peppers » Doua piese noi Red Hot Chili Peppers: "Magpie's On Fire" si "Victorian Machinery" (audio)

Doua piese noi Red Hot Chili Peppers: "Magpie's On Fire" si "Victorian Machinery" (audio)


In urmatoarele 6 luni, Red Hot Chili Peppers au in plan sa lanseze 18 single-uri dintre b-sideurile sesiunilor de studio "I'm With You". Astazi, americanii au scos la iveala doua noi piese: "Magpie's On Fire' si "Victorian Machinery".

Magpie's On Fire este o piesa chill, acustica, pe cand Victorian Machinery este distractiva si are un tempo alert. Potrivit NME, urmatoarele doua piese din sesiunea de b-sides, "Never Is a Long Time" si "Love of Your Life", vor fi lansate pe data de 2 octombrie. Apoi, noi piese vor aparea pe datele de 6 noiembrie, 4 decembrie si si 18 decembrie.

Potrivit tobosarului Chad Smith, trupa a lucrat la aceste piese in timp ce solistul Anthony Kiedis se recupera dupa operatia de la picior. Ramane de vazut daca Chili Peppers vor canta vreuna dintre aceste melodii in concertul de maine, 31 august, de pe Arena Nationala din Bucuresti!

Voua cum vi se par cele doua piese noi?

Red Hot Chili Peppers - Magpie's On Fire (audio)

Red Hot Chili Peppers - Victorian Machinery (audio)
Mai multe stiri despre: melodii 2012 
Publicat pe 30 August 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram