BestMusic.ro » Red Hot Chili Peppers » John Frusciante, ex-membru RHCP nu intentioneaza sa mai lanseze albume: In acest moment nu am audienta

John Frusciante, ex-membru RHCP nu intentioneaza sa mai lanseze albume: In acest moment nu am audienta


John Frusciante, fost chitarist Red Hot Chili Peppers (RHCP), a declarat in cadrul unui interviu ca a incetat sa mai faca muzica pentru alti oameni si ca desi inregistreaza muzica nu mai are de gand sa o lanseze.

Muzicianul a lansat un album cu 8 track-uri acid-house sub numele Trickfinger luna trecuta. A declarat ca nu a intentionat niciodata sa lanseze LP-ul si ca este mai degraba preocupat de partea creativa.

"In ultimul an si jumtate am luat decizia de a nu mai face muzica pentru nimeni altcineva si sa nu o lansez, ceea ce am facut intre 2008 si 2012. Am simtit ca daca iau in considerare publicul nu as fi reusit sa cresc sau sa invat ceva. Fiind un muzician care canta la chitara electrica a insemnat sa ma izolez si sa imi imbunatatesc muzica. Asa ca am strans ceva material din acea perioada, care nu a fost lansat", a declarat Frusciante.

John Frusciante a elaborat subiectul legat de muzica sa si a explicat: "Recent am inceput sa fac muzica abstracta din sample-uri. Nu am o idee exacta despre ceea ce urmeaza sa fac, las sample-urile sa ma ghideze si treptat adaug syntetizatoare si drum-machines ca sa uniformizez totul".

"In acest moment nu am audienta. Compun melodii dar nu le termin si nici nu le trimit cuiva, prin urmare incep sa traiesc cu muzica. Muzica devine atmosfera in care traiesc. Or fac muzica buna, fiind inspirat de muzica clasica, fie fac muzica in care tempo-ul se schimba tot timpul si astfel nu exista un centru melodic, ritmic", a conchis fostul membru RHCP.
Mai multe stiri despre: john frusciante audienta 
Publicat pe 27 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram