BestMusic.ro » Red Hot Chili Peppers » Poze concert Red Hot Chili Peppers la Bucuresti (galerie foto)

Poze concert Red Hot Chili Peppers la Bucuresti (galerie foto)


Ieri seara, pe National Arena din Bucuresti, Red Hot Chili Peppers au sustinut un spectacol incendiar! Mai jos poti vedea o galerie de poze de la eveniment, inclusiv cu cele doua trupe de deschidere (As Able As Kane si Grimus).

Programul concertului a fost respectat la minut, toate trupele intrand pe scena la ora stabilita (cu vreo 5 minute intarziere in cazul RHCP, dar in contul show-ului exploziv care a urmat, putem sa-i iertam). AAAK au fost o surpriza extrem de placuta, si suntem mandri sa spunem ca Grimus s-au achitat cu brio de misiunea nu tocmai usoar pe care au avut-o de indeplinit. 2012 a fost cu siguranta un an excelent pentru trupa clujeana, si suntem convinsi ca ce este mai bun abia va urma!

Cat despre Red Hot Chili Peppers, au fost tot ce ne-am fi putut dori, si mai mult. Cu un setlist ales cu grija, punand in echilibru piese noi de pe "I'm With You" cu cele clasice, americanii (ajutati de percutionistul brazilian Mauro Refosco) au inaugurat concertistic Arena Nationala intr-un mare fel. Desi n-au cantat "Otherside", aproape nici un alt hit n-a lipsit din repertoriul lor: am avut parte pana si de Scar Tissue!

La final de tot, Flea (bass) si Chad (tobe) s-au aratat vizibil impresionati de cei peste 45,000 de oameni din public si de caldura cu care au fost primiti, zabovind minute bune pentru a ne multumi pentru o seara de vis. Rasfoiti galeria de poze de mai jos ca sa va convingeti si voi!

Mai multe stiri despre: concerte 2012 
Publicat pe 01 Septembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram