BestMusic.ro » Red Hot Chili Peppers » Red Hot Chili Pepper canta 'Can't Stop' la o scoala din California

Red Hot Chili Pepper canta 'Can't Stop' la o scoala din California

Red Hot Chili Pepper canta 'Can't Stop' la o scoala din California

Red Hot Chili Peppers au urcat pe scena scolii Viewpoint, Calabasas, din California, pentru a le oferi copiilor cel mai plin de viata concert care se putea desfasura la orele 9:30 ale diminetii.

Americanii de la Red Hot Chili Peppers aleg aceasta scoala pentru ca acolo invata copiii tobosarului, Chad Smith. Acesta a postat o frantura din marele eveniment si pe Twitter.

Scoala Viewpoint aduna sub acoperisul sau copii de toate varstele: incepand de la gradinita, pana in ultimul an de liceu. De unde ne putem da lesne seama ca show-ul a fost pe placul micutilor. Insa nu neaparat pentru ca evenimentul de Halloween numit Great Pumpkin Day Assembly a fost presarat cu muzica celor de la Red Hot Chili Peppers, ci pentru ca fiecare membru a purtat un costum de Halloween, spre amuzamentul copiilor.

Anthony Kiedis a ales sa fie un scolar cu acte in regula, asa ca a purtat o pereche de pantaloni scurti si o masca pe jumatate din fata, iar Josh Klinghoffer a purtat un costum bej si larg, ochelari de soare si o peruca verde - un soi de profesorul plictisitor si nebun. Smith a ales sa fie un Papa care a zdruncinat tobele in credinta, in timp ce a purtat renumita masca Guy Fawkes. Sa nu-l uitam pe energicul Flea care, asa cum ne asteptam, a ales un costum-schelet pentru a se putea misca in voie pe scena.

In difuzoare a rasunat melodia Can’t Stop de pe albumul By the Way. Albumul By the Way a fost lansat in data de 9 iulie 2002.

Daca luna aceasta Red Hot Chili Peppers aleg sa bucurie copiii de la Viewpoint, luna trecuta au readus la viata melodia lui Jimi Hendrix printr-un cover cantat la un eveniment caritabil de la Silverlake Conservatory of Music.

Anthony Kiedis a declarat pentru New York Post ca in prezent trupa se concentreaza pe un nou proiect. Cel mai recent album al lor a fost unul de studio, numit The Gateway, lansat in data de 17 iunie 2016.

Publicat pe 02 Noiembrie 2018 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu