BestMusic.ro » Red Hot Chili Peppers » Red Hot Chili Pepper canta 'Can't Stop' la o scoala din California

Red Hot Chili Pepper canta 'Can't Stop' la o scoala din California


Red Hot Chili Peppers au urcat pe scena scolii Viewpoint, Calabasas, din California, pentru a le oferi copiilor cel mai plin de viata concert care se putea desfasura la orele 9:30 ale diminetii.

Americanii de la Red Hot Chili Peppers aleg aceasta scoala pentru ca acolo invata copiii tobosarului, Chad Smith. Acesta a postat o frantura din marele eveniment si pe Twitter.

Scoala Viewpoint aduna sub acoperisul sau copii de toate varstele: incepand de la gradinita, pana in ultimul an de liceu. De unde ne putem da lesne seama ca show-ul a fost pe placul micutilor. Insa nu neaparat pentru ca evenimentul de Halloween numit Great Pumpkin Day Assembly a fost presarat cu muzica celor de la Red Hot Chili Peppers, ci pentru ca fiecare membru a purtat un costum de Halloween, spre amuzamentul copiilor.

Anthony Kiedis a ales sa fie un scolar cu acte in regula, asa ca a purtat o pereche de pantaloni scurti si o masca pe jumatate din fata, iar Josh Klinghoffer a purtat un costum bej si larg, ochelari de soare si o peruca verde - un soi de profesorul plictisitor si nebun. Smith a ales sa fie un Papa care a zdruncinat tobele in credinta, in timp ce a purtat renumita masca Guy Fawkes. Sa nu-l uitam pe energicul Flea care, asa cum ne asteptam, a ales un costum-schelet pentru a se putea misca in voie pe scena.

In difuzoare a rasunat melodia Can’t Stop de pe albumul By the Way. Albumul By the Way a fost lansat in data de 9 iulie 2002.

Daca luna aceasta Red Hot Chili Peppers aleg sa bucurie copiii de la Viewpoint, luna trecuta au readus la viata melodia lui Jimi Hendrix printr-un cover cantat la un eveniment caritabil de la Silverlake Conservatory of Music.

Anthony Kiedis a declarat pentru New York Post ca in prezent trupa se concentreaza pe un nou proiect. Cel mai recent album al lor a fost unul de studio, numit The Gateway, lansat in data de 17 iunie 2016.

Publicat pe 02 Noiembrie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram