BestMusic.ro » RedBlonde » Biografie RedBlonde

Biografie RedBlonde

RedBlonde

RedBlonde Ne-am cunoscut in urma cu 5 ani la cea de-a doua editie a "Scolii Vedetelor", condusa de Titus Munteanu, au urmat apoi "Dansez pentru tine" si "Happy hour". De atunci cantam impreuna, ne petrecem timpul impreuna pentru ca evident suntem zi de zi impreuna.

Numele de RedBlonde a venit de la faptul ca avem aceste doua culori de par, numele l-am primit in emisiunea lui Maruta, " Tonomatul de pe 2", in cadrul proiectului "My Band", alaturi de Marius Moga si a fost dat de o fata Alice. Nu stim cine este dar ii multumim.

Red - Chinie Alina; Blonde - Petre Madalina. Alina are 19 ani si Madalina are 25 ani. Alina are o sora mai mare cu 3 ani, Alexandra; Madalina are o sora mai mica, evident cu 3 ani, Andreea.

Alina este originara din Bucuresti, mai exact din celebrul cartier Colentina, de care este foarte mandra iar Madalina originara din Craiova si a ajuns la Bucuresti, dand examen la Facultatea de Litere.

Alina a fost cea cu ideea participarii noastre la Eurovision si ne-a impartasit-o intr-o seara. Nu este prima noastra participare, prima fiind in urma cu doi ani la editia desfasurata la Atena, ca backing vocals pentru Arsenie, reprezentantul Moldovei.

Ascultam genuri muzicale diferite: Alina este fan Fall out Boy, Girl Talk, Guano Apes, Skunk Anansie, Gym Class Heroes iar Madalina este fan Aretha Franklin, The Blues Brothers, Quincy Jones.

Alinei ii plac foarte mult pisicile, fiind detinatoarea unui exemplar adus cadou chiar de Madalina ( numele ei este Vaca) iar Madalina va fi in curand detinatoarea unui mops.

Sursa: Stiumuzica