BestMusic.ro » Republica » Funk Rock Hotel 10 cu Republica, Hot Casandra si altii, pe 8 martie la Colectiv

Funk Rock Hotel 10 cu Republica, Hot Casandra si altii, pe 8 martie la Colectiv


Funk Rock Hotel sarbatoreste editia cu numarul zece si da cea mai tare petrecere pe 8 martie in Club Colectiv. Funk Rock Hotel 10 are un sound britanic, prin prezenta trupei Republica, alaturi de Hot Casandra si Moebius, Velosonics si The Speakers, care completeaza un line-up de British alternative.

Republica sunt una dintre trupele iubite ale anilor ‘90, cunoscuta mai ales pentru hiturile "Ready to Go" sau "Drop Dead Gorgeous". Saffron, solista grupului, e imaginea emblematica a acelor ani in care muzica alternative se imbina cu sintetizotoarele iesite din zona rave-ului britanic.

Republica - Ready to go

Presale bilete (30lei) pe www.iabilet.ro sau 40 lei la intrarea in club in limita locurilor disponibile.

Hot Casandra inseamna o combinatie intre muzica electronica si vocile puternice ale muzicii pop, cu influente care duc inapoi la anii ‘80 si cluburile acelor vremuri. Cu o voce feminina parca venita din alta lume si un groove electro de influenta britanica, Hot Casandra nu sunt deloc straini de succes si lumina reflectoarelor.

Moebius vin din zona de alternative indie, cu influente de rock & roll si psihedelic, care dau un rezultat uneori hipnotic si greu de ignorat.

Velosonics inseamna un pop-rock care prinde instant la public prin melodicitate. Cu un stil care ne duce cu gandul la muzica britanica, soundul lor e light si jucaus.

The Speakers ne duc inapoi in timp printr-un sound retro, dar catchy datorita imbinarii reusite intre alternative-ul modern, sintetizatoarelor si riffurilor de chitara.

VJ EKO
DJ LEO
Mai multe stiri despre: concerte 2014 
Publicat pe 10 Februarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram