BestMusic.ro » Residence Deejays » De Revelion, Residence Deejays & Frissco vor canta in Cipru

De Revelion, Residence Deejays & Frissco vor canta in Cipru


Dupa un 2011 inceput in forta cu lansarea celui de-al treilea single "Echo" si continuarea turneului "Romanian National Tour", inceput in Noiembrie 2010 (cel mai mare turneu de cluburi organizat in Romania), turneu ce a cuprins peste 50 de locatii.

Dupa o vara plina si multe ore petrecute in studio ce au avut ca rezultat lansarea piesei "My Way", cel de-al patrulea single al baietilor, single lansat in octombrie de MediaPro Music, piesa compusa si produsa de Ionut Untaru (Frissco) in studioul Frissco Music Group.

Residence Deejays & Frissco vor fi prezenti in noaptea dintre ani in Cipru intr-un mini turneu de recitaluri open-space in Nicosia.

"Ne simtim bine peste tot pe unde avem concerte dar in Grecia si Cipru atmosfera este extraordinara! Oamenii sunt extrem de pozitivi si pusi pe distractie ca si cum ar fi ultima zi in care pot face asta. Ne-am bucurat foarte tare cand am primit invitatia sa ne petrecem noaptea dintre ani cantand pentru publicul cipriot. Urmariti-ne pe facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati!
www.facebook.com/ResidenceDeejaysOfficial - www.facebook.com/FrisscoOfficial. De sarbatori va dorim distractie maxima si un an mai bun!"
ne-a spus Frissco.

Residence Deejays & Frissco - My Way


Mai multe stiri despre: concerte 2011  revelion 2012 
Publicat pe 23 Decembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram