BestMusic.ro » Rihanna » Prima poza care o infatiseaza pe Rihanna batuta

Prima poza care o infatiseaza pe Rihanna batuta


Siteul TMZ.com a publicat o poza impresionanta care infatiseaza ranile suferite de Rihanna, in urma altercatiei cu Chris Brown.

In prezent, politia din Los Angeles a inceput o ancheta interna pentru a afla cine a dat respectiva poza jurnalistilor de la TMZ.

Terifianta imagine surprinde mai multe echimoze pe fruntea si pe obrajii Rihannei, precum si sange in coltul gurii si se potriveste cu descrierile facute de politisti in primele zile de la inceperea anchetei.

Politistii care se ocupa de caz au refuzat sa confirme sau sa infirme daca poza este autentica, dar purtatorul de cuvant al politiei din Los Angeles a comunicat urmatoarele:

`LAPD nu a dat si nu va da nicio poza cu victima. Departamentul din Los Angeles ia in serios rolul de a pastra confidentialitatea victimelor violentei domestice`.

Incidentul petrecut in noaptea de dinantea Premiilor Grammy a avut consecinte negative asupra carierei lui Chris Brown, in timp ce vanzarile albumului `Good Girls Gone Bad` al Rihannei au crescut foarte mult in ultimele doua saptamani.

Mai multe stiri despre bataia dintre Chris Brown si Rihanna gasesti AICI.

UPDATE! Astazi Rihanna implineste 21 de ani. La multi ani, Rihanna.

Bestmusic


Mai multe stiri despre: Rihanna  Chris Brown  violenta  vanatai  Rihanna batuta 
Publicat pe 20 Februarie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram